Linds Ortopediska blir en del av Camp Pro Ortopedteknik. 

I samband med att Camp Pro som en av tre leverantörer tilldelats ramavtal med Region Stockholm kommer Linds Ortopediska från och med den 1 oktober 2022 att bli en del av Camp Pro Ortopedteknik. I och med detta blir vi en stor och kompetent organisation med många års erfarenhet inom ortopedteknik. Tillsammans kan vi erbjuda våra patienter bästa tänkbara service.

Du som har en befintlig remiss på ortopedtekniska hjälpmedel kommer automatiskt att förflyttas till Camp Pro Ortopedteknik. Du kommer – om du så önskar – fortsätta träffa den handläggare som känner dig sedan tidigare.

Den service som Linds Ortopediska erbjuder idag kommer även i fortsättningen finnas kvar, men med kompletterad styrka. I våra nya lokaler på Sophiahemmet har Camp Pro dessutom ett nära samarbete med teammottagningar inom bland annat neurologiska skador, diabetes och reumatiska sjukdomar. I våra nya lokaler i Lilljanshuset på Sophiahemmet finns även Neurology Clinic med 16 neurologer och NeuroCampus med 10 fysioterapeuter specialiserade på neurologi. Här finns även Ryggkirurgiskt centrum med ortopedkirurger och fysioterapeuter.

Från och med den 1 oktober hittar ni oss här:

Camp Pro Ortopedteknik Sophiahemmet
Lilljanshuset Södra Fiskartorpsvägen 15H
114 33 Stockholm
Telefon: 08-50 11 99 00
Mail: Sophiahemmet@camppro.se
www.camppro.se

Camp Pro Ortopedteknik Södertälje
Wedavägen 4D
152 42 Södertälje
Telefon: 08-55 80 79 02
Mail: sodertalje@camppro.se
www.camppro.se

Observera!
Under en övergångsperiod kan vissa besök fortsätta förläggas till Linds nuvarande mottagning i Solna - var uppmärksam på adressen för ditt besök i din kallelse.

Om Camp Pro Ortopedteknik

Camp Pro Ortopedteknik erbjuder ett unikt koncept inom ortopedteknik och rehabilitering. På Sophiahemmet i Stockholm samverkar våra ortopedingenjörer, ortopedtekniker och fysioterapeuter med neurologer och neurofysiologer för att patienter ska få bästa möjliga vård.

Vi bedriver Stockholms ortosgåskola Camp Go, där patienter träffas för specifik gångträning och optimering av ortoshjälpmedel med fysioterapeut och ortopedingenjör samtidigt.