Med anledning av Covid-19

Utöver folkhälsomyndighetens riktlinjer om Covid-19 påminner vi dig om följande:

Vi gör allt vi kan för att minska smittspridningen och för att du som kund/patient ska känna dig trygg att komma till oss.

Vi ber dig som besöker oss att använda munskydd under besöket. Vi använder visir/munskydd vid undersökning då avstånd inte kan hållas.

Endast du som är helt frisk är välkommen in, boka om ditt besök om du känner dig osäker. Du kan läsa mer på Vårdguiden 1177 om symtom vid Covid-19.

Vi ber dig som har en bokad tid hos oss att komma hit ensam för att begränsa antal personer i lokalerna. Undantagna är närstående som behövs för tex. minderåriga eller personer i behov av mer assistans.

Tack för ditt samarbete!

Aktuellt

Linds flyttar till Sophiahemmet!

Idag vill vi dela med oss av en spännande nyhet, Linds Ortopediska AB kommer bli en del av Allard Support for Better Life! Det är med stor glädje som vi på Linds Ortopediska kommer bli en del av Camp Pro från och med den 1 oktober 2022.Camp Pro är en växande organisation och vi ser fram emot att jo...

Läs mer

Öppettider sommaren 2022

Södertälje håller semesterstängt Under veckorna 26-29, den 27 juni- 25 juli, har vi stängt mottagningen i Södertälje. Öppnar som vanligt igen tisdagen den 26 juli.Har ni frågor och funderingar under den perioden är ni välkomna att ringa växeln i Solna, på telefonnummer 08-55 80 79 00.Solna håller...

Läs mer

Öppettider påsk 2022

På skärtorsdagen den 14 april stänger vi klockan 14.00 i Södertälje. Öppnar återigen på tisdagen den 19 april.I Solna har vi stängt långfredagen den 15 april och annandag påsk den 18 april, öppet som vanligt igen tisdagen den 19 april! Välkomna!

Läs mer

Midsommarafton 2021

Midsommarafton, fredagen den 25 juni, har vi stängt i Solna och Södertälje. Vi öppnar igen på måndag den 28 juni! Vi på Linds Ortopediska önskar er alla en solig och glad midsommar! 

Läs mer

Kristi himmelfärds dag

Torsdag 13 maj har vi stängd då det är Kristi himmelfärdsdag, öppet som vanligt på fredag 14 maj klockan 8.00-16.30. (8.00-14.00 i Södertälje)Välkomna!

Läs mer