Om Linds Ortopediska

Från och med den 1 oktober 2022 kommer Linds Ortopediska att bli en del av Camp Pro Ortopedteknik.

Här hittar ni oss:

Camp Pro Ortopedteknik Sophiahemmet
Lilljanshuset Södra Fiskartorpsvägen 15H
114 33 Stockholm
Telefon: 08-50 10 99 00
Mail: Sophiahemmet@camppro.se


Camp Pro Ortopedteknik Södertälje
Wedavägen 4D
152 42 Södertälje
Telefon: 08-55 80 79 02
Mail: sodertalje@camppro.se


Linds Ortopediska är en ortopedteknisk verksamhet med avdelningar i Solna och Södertälje. Vi arbetar i huvudsak inom Stockholms läns landsting där vi tar emot kunder med eller utan remiss och kunder med specialistvårdsremiss från andra län och andra länder.

Vi har lång erfarenhet inom branschen och vår huvudfokus är kvalitet framför kvantitet. Omtanke och lyhördhet genomsyrar vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid att Du som brukare är delaktig i valet av hjälpmedel och vårt mål är att finnas tillgängliga så att du kan känna dig trygg att få hjälp när du behöver det. Vi som legitimerade ortopedingenjörer arbetar utifrån aktuell vetenskap och beprövad erfarenhet när vi förskriver hjälpmedel. Som helt oberoende företag väljer vi att förskriva de material och komponenter som bäst passar din vardag och dina behov. Detta tror vi möjliggör bästa tänkbara hjälpmedel till varje unik person.

Vi vill utveckla kvaliteten på ortopedteknisk service och lägger stor vikt vid brukarsäkerhet. Vi strävar efter att ligga i framkant vad gäller kompetens, utbildning och utveckling inom ortopedtekniken.

Varmt välkommen till oss på Linds Ortopediska/Camp Pro!