Ny platsannons ute! Inköp- och lageransvarig sökes.

Vi behöver nu förstärkning med en inköps- och lageransvarig som också ska bemanna receptionen.

Arbetsuppgifter
På Linds ortopediska är det alltid full aktivitet och som inköps- och lageransvarig i vår reception står du i händelsernas centrum. Nu söker vi dig som tycker om att ge kundservice och vill utvecklas i en roll med stort fokus på utveckling av vår inköps och lagerhantering. Du är vårt ansikte utåt och vi söker dig som är positiv, noggrann och flexibel samt van vid självständigt arbete.

Du kommer vara med att bygga upp en helt ny roll som inköps- och lageransvarig i vår reception. Arbetet med lagerhantering är i början av uppbyggnad, men eftersom befattningen är ny önskar vi att du har erfarenhet av någon typ av lagerhanteringssystem (vi har påbörjat arbetet i lagerhanteringssystemet Lagerkoll). I arbetsuppgifterna ingår även uppackning av varor samt att leverera våra produkter till sjukhus och mottagningar i Stockholm, och därför måste du ha körkort. Det förekommer tunga lyft och därför måste du ha fysiska förutsättningar för att klara av arbetsuppgifterna. Eftersom arbetsuppgifterna inte motsvarar en 100% tjänst vill vi att du även hjälper till att ta ansvar för receptionen med tillhörande kassafunktion, ta emot våra besökare, besvara samtal, sköta tidsbokning samt övriga administrativa uppgifter.

Vi har roligt tillsammans samtidigt som vi jobbar hårt för att ge våra besökare bästa tänkbara service.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst avklarad gymnasieutbildning, körkort och har mycket god datavana. Tidigare erfarenhet lagerarbete och lagerhantering-inköpssystem är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och om du har ett intresse för träning och hälsa är det ett extra plus.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och strukturerad. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med övrig personal och samarbetspartners och vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga. Viktiga egenskaper är att du är öppen, serviceminded, prestigelös och har en personlig mognad. Vi ser gärna att du är initiativrik, har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt.

Anställningsform
6 månaders provanställning, därefter tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!
Skicka CV och personligt brev till ansokan@lindsortopediska.se