Nytt avtal om ortopedtekniska hjälpmedel

Information från Stockholms läns landsting: (dateras 1 okt)

"Den 1 oktober startar ett nytt avtal om ortopedtekniska verksamheter i Stockholms läns landsting. Avtalet löper till den 30 september 2021 med möjlighet till ett (1) års förlängning. Följande leverantörer har antagits i rangordning:
1. Ortopedia Ortopedtekniska Center AB
2. Linds Ortopediska AB
3. Camp Pro Ortopedteknik AB
4. TeamOlmed AB
5. Aktiv Ortopedteknik i Stockholm AB
Patienten är fri att välja leverantör utifrån behov och förutsättningar. Om patienten inte vill välja ska avrop göras enligt rangordningen."

Aktuellt

Vi söker fler medarbetare!

Vi söker en leg. ortopedingenjör och en skohandläggare! Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid vid vår enhet i Solna.Du som söker gillar nya utmaningar, har lätt för att samarbeta i team, en bra socialkompetens, är ansvarskännande och vill verka för att brukaren får bästa möjliga hj...

Läs mer

God fortsättning på det nya året!

Vi välkomnar Caroline tillbaka från föräldrarledighet och passar samtidigt på att påminna er om att gå försiktigt i halkan. Hos oss kan ni köpa broddar i alla storlekar!

Läs mer

God jul och gott nytt år!

Vi önskar alla gamla, nya och blivande kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år!Vi har öppet som vanligt måndag - fredag helgfria dagar.

Läs mer

Vi stödjer Musikhjälpen 2018

"Alla har rätt att funka olika" är temat för Musikhjälpen 2018.Det ligger förstås oss extra varmt om hjärtat och vi har därför valt att bidra! Gör det du också!

Läs mer

Ta hand om dina skor

Ta hand om dina skor så håller de sig fina längre! Alla skor behöver näring och återfuktning för att bibehålla mjukhet och smidighet.

Läs mer