Ny platsannons ute!

Vi behöver nu förstärkning med en inköps- och lageransvarig som också ska bemanna receptionen.

Arbetsuppgifter
På Linds ortopediska är det alltid full aktivitet och som inköps- och lageransvarig i vår reception står du i händelsernas centrum. Nu söker vi dig som tycker om att ge kundservice och vill utvecklas i en roll med stort fokus på utveckling av vår inköps och lagerhantering. Du är vårt ansikte utåt och vi söker dig som är positiv, noggrann och flexibel samt van vid självständigt arbete.

Du kommer vara med att bygga upp en helt ny roll som inköps- och lageransvarig i vår reception. Arbetet med lagerhantering är i början av uppbyggnad, men eftersom befattningen är ny önskar vi att du har erfarenhet av någon typ av lagerhanteringssystem (vi har påbörjat arbetet i lagerhanteringssystemet Lagerkoll). I arbetsuppgifterna ingår även uppackning av varor samt att leverera våra produkter till sjukhus och mottagningar i Stockholm, och därför måste du ha körkort. Det förekommer tunga lyft och därför måste du ha fysiska förutsättningar för att klara av arbetsuppgifterna. Eftersom arbetsuppgifterna inte motsvarar en 100% tjänst vill vi att du även hjälper till att ta ansvar för receptionen med tillhörande kassafunktion, ta emot våra besökare, besvara samtal, sköta tidsbokning samt övriga administrativa uppgifter.

Vi har roligt tillsammans samtidigt som vi jobbar hårt för att ge våra besökare bästa tänkbara service.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst avklarad gymnasieutbildning, körkort och har mycket god datavana. Tidigare erfarenhet lagerarbete och lagerhantering-inköpssystem är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och om du har ett intresse för träning och hälsa är det ett extra plus.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och strukturerad. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med övrig personal och samarbetspartners och vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga. Viktiga egenskaper är att du är öppen, serviceminded, prestigelös och har en personlig mognad. Vi ser gärna att du är initiativrik, har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt.

Anställningsform
6 månaders provanställning, därefter tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!
Skicka CV och personligt brev till ansokan@lindsortopediska.se

Aktuellt

Information om coronaviruset!

Vi tar smittspridningen av coronaviruset på största allvar. Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm.Tillsammans gör vi allt vi kan för att minimera smittspridningen av det nya coronaviruset. Skydda våra äldre och sköra. Besök inte kliniken om du känner dig sjuk e...

Läs mer

Har du varit utomlands nyligen?

Om du har varit utomlands nyligen och inte känner dig frisk, har hosta, feber eller symtom på luftvägsinfektion ber vi dig att inte komma in på kliniken. Du kan smitta andra!Boka om din tid genom att ringa Solna 08-55 80 79 00 eller Södertälje 08-55 80 79 02.Stort tack för visad hänsyn.

Läs mer

Vi söker fler medarbetare!

Vi söker en leg. ortopedingenjör och en skohandläggare! Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid vid vår enhet i Solna.Du som söker gillar nya utmaningar, har lätt för att samarbeta i team, en bra socialkompetens, är ansvarskännande och vill verka för att brukaren får bästa möjliga hj...

Läs mer

God fortsättning på det nya året!

Vi välkomnar Caroline tillbaka från föräldrarledighet och passar samtidigt på att påminna er om att gå försiktigt i halkan. Hos oss kan ni köpa broddar i alla storlekar!

Läs mer

God jul och gott nytt år!

Vi önskar alla gamla, nya och blivande kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år!Vi har öppet som vanligt måndag - fredag helgfria dagar.

Läs mer