Med anledning av Covid-19

Utöver folkhälsomyndighetens riktlinjer om Covid-19 påminner vi dig om följande:

Vi gör allt vi kan för att minska smittspridningen och för att du som kund/patient ska känna dig trygg att komma till oss.

Vi ber dig som besöker oss att använda munskydd under besöket. Vi använder visir/munskydd vid undersökning då avstånd inte kan hållas.

Endast du som är helt frisk är välkommen in, boka om ditt besök om du känner dig osäker. Du kan läsa mer på Vårdguiden 1177 om symtom vid Covid-19.

Vi ber dig som har en bokad tid hos oss att komma hit ensam för att begränsa antal personer i lokalerna. Undantagna är närstående som behövs för tex. minderåriga eller personer i behov av mer assistans.

Tack för ditt samarbete!

Aktuellt

Öppettider julen 2020

Linds Ortopediska Södertälje håller stängt 24-25 dec, samt hela vecka 53, alltså den 28 dec-3 januari och 6 januari 2021. Linds Ortopediska Solna är stängt aftnar och röda dagar, alltså 24-25 dec, 31 dec-1 jan och 6 januari 2021.Övriga dagar har vi öppet som vanligt. Välkomna!

Läs mer

Nytt beslut från Region Stockholm

Diagnosgrupper som tidigare haft kostnadsfria inlägg kommer från den 1 januari 2021 debiteras egenavgifter på inlägg.Personer över 18 år betalar följande egenavgifter:Prefabricerade inlägg - 300 kr per parSpecialanpassade inlägg - 600 kr per parEgenavgiften för ortopediska skor är oförändrad:...

Läs mer

Information om coronaviruset!

Vi tar smittspridningen av coronaviruset på största allvar. Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Region Stockholm.Tillsammans gör vi allt vi kan för att minimera smittspridningen av det nya coronaviruset. Skydda våra äldre och sköra. Besök inte kliniken om du känner dig sjuk e...

Läs mer

Har du varit utomlands nyligen?

Om du har varit utomlands nyligen och inte känner dig frisk, har hosta, feber eller symtom på luftvägsinfektion ber vi dig att inte komma in på kliniken. Du kan smitta andra!Boka om din tid genom att ringa Solna 08-55 80 79 00 eller Södertälje 08-55 80 79 02.Stort tack för visad hänsyn.

Läs mer

Vi stödjer Musikhjälpen 2018

"Alla har rätt att funka olika" är temat för Musikhjälpen 2018.Det ligger förstås oss extra varmt om hjärtat och vi har därför valt att bidra! Gör det du också!

Läs mer