Vi söker fler medarbetare!

juni 13, 2018

LINDS ORTOPEDISKA

Linds Ortopediska har avdelningar i Solna och Södertälje och arbetar framförallt inom Stockholms län. Vi är idag 26 anställda och behöver bli fler. Vi söker nu både dig som är leg. ortopedingenjör och dig som är skotekniker/podiatriker.

VI ERBJUDER

I arbetet på Linds Ortopediska kommer du att ha ett nära samarbete med övrig personal och samarbetspartners. Vi tar emot kunder med behov av alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel. Vi har roligt tillsammans samtidigt som vi jobbar hårt för att ge våra kunder bästa tänkbara service.

VI SÖKER

Vi söker dig som är legitimerad ortopedingenjör eller skotekniker/podiatriker, tycker om att jobba med människor och liksom vi alltid sätter våra kunder i centrum. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett måste.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är öppen, flexibel, serviceinriktad, prestigelös och har en personlig mognad. Vi ser gärna att du är initiativrik, har god samarbetsförmåga och samtidigt kan arbeta självständigt. Du är positiv till utveckling, personligen som i arbetet. Erfarenhet är ett plus.

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidaretjänst
Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!

Kontaktperson Lars Lind
lars@lindsortopediska.se